fbpx

Waterfilters met omgekeerde osmose

Zuiver drinkwater is essentieel voor een goede gezondheid. Helaas kan kraanwater nog steeds schadelijke stoffen bevatten. 

Vitaleau staat voor onberispelijke kwaliteit, zowel op gebied van materiaal als waterzuivering. Daarom werken we o.a. met de hoogwaardige waterfilters van BestWater International die gebruik maken van omgekeerde osmose. Deze filters zijn uniek in België omdat ze na het filterproces het water hermineraliseren. Dit proces is gepatenteerd door BestWater International. Daarnaast bieden we ook ongeziene garantie en een bijhorende designkraan uit edelstaal. Wereldwijd vertrouwen meer dan tien miljoen gezinnen op een BestWater International filter.

Maar liefst 99,9% van alle onzuiverheden wordt uit het water gefilterd. Daarna wordt het opnieuw op natuurlijke wijze gemineraliseerd met alle noodzakelijke mineralen die uw lichaam nodig heeft. Zo garanderen we zuiver en vitaal water alsof het rechtstreeks uit de bron komt.

Dankzij onze waterfilters heeft u dit gezonde water steeds ter beschikking om te koken en te drinken.

Bovendien bespaart u dankzij onze waterfilters op flessenwater, waardoor u naast uzelf ook de natuur een dienst verleent. Gezond én ecologisch.

Onze waterfilters zijn beschikbaar vanaf € 850, inclusief installatie en kraan. 

Vitaleau buitengewone kranen - Bestwater filter 33 ultimate

Vitaleau Home Waterfilter

– Kerngezinnen met een klein budget
– Drie tot vier personen
– Filtert 190 liter water per 24u

Vitaleau Pro Waterfilter

– Grote gezinnen met een klein budget
– Vier tot zes personen
– Filtert 285 liter water per 24 uur

BestWater 22 Ultimate

– Compact formaat voor een klein budget
– Eén tot twee personen
– Filtert 5 liter water per uur

BestWater 33 Ultimate

– De gezinsfilter
– Eén tot drie personen
– Filtert 6,25 liter water per uur

BestWater 66 Ultimate

– De familiefilter
– Eén tot acht personen
– Filtert 12,5 liter water per uur

BestWater
Pro 66-11

– De professionele filter
– 100 tot 200 personen
– Filtert 105 liter water per uur

Welke waterfilter past bij u?

Een waterfilter kiezen kan moeilijk zijn. Volstaat een Vitaleau Home voor uw gezin, of kiest u toch de BestWater 66-11 voor uw bedrijf? Vul onze quiz in en ontdek welke waterfilter het beste bij u past. 

Omgekeerde osmose en het filterproces

Omgekeerde osmose is de meest natuurlijke manier om water zo goed mogelijk te filteren. Het proces is afgekeken van de natuur. Het leidingwater passeert een membraan dat, in ons geval, gecreëerd is door Nasa. Het is een erg dun vlies met extreem kleine poriën van 1/10.000 micron. Hier kunnen enkel de zuivere watermoleculen en gassen zoals chloor, ammoniak en fluor langs; de rest verdwijnt in de afvoer. Om deze gassen te neutraliseren voorzien we een voorfilter van actieve kool. Daarnaast zijn er ook twee voorfilters van twee en vijf micron om zwevende deeltjes van verschillende groottes uit te filteren.
Vitaleau buitengewone kranen - visuele voorstelling omgekeerde osmose

Dit is het enige systeem dat naast bacteriën, virussen, pesticiden, nitraten, hormonen of kalk ook effectief het “klein gevaarlijk afval” zoals chemicaliën en zelfs radioactieve zwevende deeltjes en nano micro plastic deeltjes elimineert.

Na de omgekeerde osmose hermineraliseren de BestWater International waterfilters het kraanwater met essentiële natuurlijke mineralen, zodat er steeds puur en vitaal water uit de kraan stroomt. We maken gebruik van bergkristal, zeoliet mineraal en silicium, waardoor het water opgeladen wordt met biofotonen energie.

Als laatste voorzien onze waterfilters een rechtsdraaiende vortex waardoor het zuurstofgehalte in het water verhoogt wordt. Zo garandeert Vitaleau het meest zuivere en vitale water, recht uit de kraan.

Wilt u graag meer informatie over onze waterfilters of omgekeerde osmose? Wij horen graag van u!

Vitaleau buitengewone kranen - visuele voorstelling omgekeerde osmose

Gratis offerte