fbpx

Vitaleau, méér dan kranen en filters

vita (zn.)
leven

Eau (v)
water

Vive l’eau! Zonder zuiver water zou leven onmogelijk zijn. We drinken het, koken ermee, wassen, poetsen, verzorgen,… Zelf bestaan we voor maar liefst 50% uit water. Kortom, water doet leven.

Zoals de naam ‘Vitaleau’ doet begrijpen, staan wij voor een leven waarin klein en groot kan genieten van zuiver water, met het grootste gemak. Daarom is het onze missie om u de meest kwalitatieve watervoorziening te garanderen. Dit doen we steeds op maat van uw noden.

U kunt zich verwachten aan een persoonlijke aanpak met open communicatie. We willen immers dat het eindresultaat als twee druppels water lijkt op wat u voor ogen had.

Wilt u graag uw visie met ons delen? Samen is niets onmogelijk. Wij horen graag van u.

Ons kranig team

Ontmoet uw toekomstige waterexperts en hun grootste motivatie. Elk lid van ons team heeft een onuitblusbare passie voor zijn vak. Opgelet voor waterige oogjes!
Roeland Bertels
Zaakvoerder
Van kinds af aan wou ik altijd al ondernemen, ook de wereld iets beter maken dan ze nu is, is voor mij belangrijk.
Celine Heylen
Office manager
Ik voel mij een deel van Vitaleau dankzij het fantastisch team dat elke dag opnieuw streeft naar eerlijkheid en kwaliteit op de werkvloer.
Senne Blyweert
Vertegenwoordiger
Het fascineert mij om de verhalen van onze klanten te ontdekken en samen met hen op zoek te gaan naar het best aansluitende product.
Kevin De Roy
Technieker
Ik ben ervan overtuigd dat ons watersysteem bijdraagt aan een gezonde levensstijl die ik zelf nastreef en graag overbreng op onze klanten.
Carl Blyweert
After-sales support
Ik zorg ervoor dat de technieker op het juiste moment voor jouw deur staan, zowel voor de installatie als het onderhoud van onze producten. Ik hou van een mooie planning!

De bron van

Vitaleau ontsprong in 2008 onder een andere naam, maar met een gelijkende visie. Als Elements of Life wilden we de wereld voorzien van zuiver en vitaal water.

De kwalitatieve waterfilters van BestWater lagen mee aan de grondslag van onze visie. Dankzij deze filters zorgden wij voor het zuiverste water in het huishouden van honderden kleine en grote gezinnen. Voeg daar onze installatie en service na verkoop aan toe voor een compleet plaatje, et voila.

Ons verhaal kabbelde gestaag verder. Anno 2020 merkten we dat de noden van onze klanten stilaan veranderden. Waar zuiver water nog steeds een belangrijke factor bleef, nam gebruiksgemak de bovenhand. De oplossing vonden we in een innovatief assortiment van multifunctionele kranen . Licht sprankelend of stevig bruisend water? Kokend, heet of gekoeld? Onze kranen zorgen ervoor dat onze klanten steeds het gewenste water binnen handbereik hebben.

Ons nieuw assortiment benadrukte de nood aan een nieuwe wind, ook voor de branding van ons bedrijf. Zo namen we afscheid van ‘Elements of Life’ en ontstond de naam ‘Vitaleau’. Een nieuw concept dat staat voor alles wat wij belangrijk vinden in het leven. Een ode aan zuiver water, gebruiksgemak én aan iedereen die onze visie deelt. Want onze klanten zijn het levenswater dat door de aderen van Vitaleau stroomt. Bedankt!

Wilt u op uw beurt uw verhaal met ons delen? Benieuwd wat er uit een samenwerking kan voortstromen? Wij horen graag van u!
Verandering van Elements of life naar Vitaleau