fbpx

Viva Vitaleau!

Dat wij helemaal weg zijn van onze multifunctionele kranen en waterfilters wist u al. Daarom laten we graag de mensen die er écht toe doen aan het woord: onze klanten.

To Infinity and beyond met Arne en Helena ​

Arne (34) en Helena (32)

bouwden twee jaar geleden samen hun droomhuis. De focus? Minimalisme, gebruiksgemak en duurzaamheid.

Helena: Arne is architect, wat heel gemakkelijk is wanneer je aan bouwen begint te denken. (lacht) Hij hield meteen rekening met zaken zoals duurzaamheid, waar ik eigenlijk nog niet bij stil had gestaan. 

Arne: Er zijn zoveel stappen die je kunt ondernemen om een gebouw energiezuinig en esthetisch tegelijk te maken. Ook gebruiksgemak vind ik erg belangrijk. Toen we samen de keuken ontworpen, wist ik meteen dat ik geen losse apparatuur op het aanrecht wilde. Daarom namen we contact op met Vitaleau.

Helena: In eerste instantie wilden we de nood van een waterkoker of wachten op kokend water wegwerken, waardoor Vitaleau ons de Lava kraan aanraadde.

Arne: (Lacht) Helena werd helemaal gek toen ze de andere multifunctionele kranen zag. ‘Arne, een kraan met bruiswater, hoe tof is dat?! En de kranen zijn echt mooi!’ zei ze. Ik dacht ook meteen aan de plaats die we zouden besparen in de koelkast, want ik drink héél graag bruiswater. En een Tom Collins van tijd tot tijd. (een cocktail op basis van gin, citroen en bruiswater, n.v.d.r.)

Helena: De Infinity kraan  is echt het pronkstuk van onze keuken. Het is ook de ultieme party trick. Als er vrienden langskomen, verzamelen ze zich altijd vroeg of laat rond de keukenkraan. (lacht) En gezond! Vroeger dronk ik te weinig, maar nu zet ik in no time een pot thee. Als leerkracht werk ik vaak ‘s avonds door, wat veel aangenamer is met een heet kopje kruidenthee.

Arne: Ik ben vooral blij met de tijd die de Infinity kraan ons bespaart. Het eten klaarmaken duurt veel minder lang en de afwas is altijd schoon omdat we de borden kunnen voorspoelen met heet water. (fluistert) Dankzij het kinderslot kan Helena ook geen ongelukken veroorzaken.

Helena: Daar ga ik niet op reageren. Soms vraag ik me af wat ik het leukste in huis vind: Arne of de Infinity kraan.

De multifunctionele kranen van Vitaleau

Bent u benieuwd welke Vitaleau kraan perfect bij u past?

Vitaleau buitengewone kranen - kraan in keuken